Endelig kunne leietakerne på Dokka 6 få teste ut den nye sykkelvaskemaskinen.

Stor begeistring for sykkelvaskemaskinen på Værste

Eiendomsutvikler Værste AS og HjemJobbHjem inviterte til kick-off for leietakerne i Dokka 6.

Mandag 6. september var det duket for åpningen av den nye, flotte «vaskehallen» for sykler i Dokka 6, med sykkelvaskemaskinen som det store trekkplasteret. Denne maskinen, som det bare finnes en håndfull av i Norge, har eiendomsutvikler Værste AS delfinansiert gjennom tilskuddsordningen til HjemJobbHjem.

Takket være deres medlemskap i HjemJobbHjem, fikk leietakerne i det splitter nye kontorbygget på Værste i tillegg ekstra oppmerksomhet i forbindelse med lanseringen; Under selve «kick-off»-en benyttet flere anledningen til å prøve elsykler og elsparkesykler.

Kari rakk nesten helt hjem

Den mobile elsykkelgarasjen, som er full av elsykler til utlån, blir dessuten stående i en drøy uke utenfor Dokka 6. Og det var etter sigende veldig populært!

HELFO er blant bedriftene som har flyttet inn i det nye Dokka 6-bygget. Kari Jansson Ravneng var en av de som lot seg begeistre over å prøve elsykkel. Hun fortalte at hun rakk nesten helt hjem og tilbake igjen på den lille testrunden:

– Jeg har alltid syklet til jobb, men har også i alle år bodd i rimelig nærhet til jobben – under 2,5 kilometer. Det tar seg ikke ut å kjøre så kort. Men jeg har vurdert elsykkel lenge. Mannen min sykler mye, og med elsykkel kan jeg kanskje holde følge med ham, sier Ravneng smilende.

Kollega Jon Tangen-Hestnes gledet seg også til å teste forskjellen mellom elsykkel og vanlig sykkel. Han forteller at han sykler til jobb om lag halvparten av tiden, og bor 5 kilometer unna.

– For meg handler det om helsegevinst, og det å få en bedre start på dagen. Men jeg gleder meg til å prøve elsykkel i et par dager. Det er bra for miljøet også om flere kan sykle til jobb, sier han. 

– Ikke minst er vi veldig fornøyd med den nye sykkelvaskemaskinen. Det er visst få andre som har en sånn, avslutter Tangen-Hestnes. 

rightSYKLISTER: HELFO-kollegaene Jon og Kari fikk prøve elsykler fra HjemJobbHjem.