Mariann Karlsen fra Sarpsborg Næringsforening i hinderløypa.

Mariann inviterte sine egne medlemmer til HjemJobbHjem-kick-off

Sarpsborg Næringsforening har kun én fast ansatt, men representerer mange bedrifter. På det første frokostmøtet etter sommerferien fikk flere en sniktitt på hva den grønne mobilitetsordningen kan tilby.

Mariann Karlsen er daglig leder og den eneste som er fast ansatt i Sarpsborg Næringsforening. Det gjør interesseorganisasjonen til den aller minste medlemsbedriften i HjemJobbHjem Nedre Glomma.

Ettersom kick-off og teambuilding er blant reisevanefordelene som tilbys, ville imidlertid Karlsen invitere med seg medlemsbedriftene sine på noen av de samme aktivitetene på et frokostmøte på INSPIRIA science center. Det fikk hun selvsagt lov til, og resultatet ble en særdeles vellykket samling:

– Det er så gøy å endelig kunne møtes igjen. Jeg tror vi har lengtet etter det, alle sammen. I dag har vi, i tillegg til litt faglig påfyll og nettverksbygging, fått vite mer om hva dette fantastiske HjemJobbHjem-tilbudet går ut på. Det virker som mange var interessert i å være med på dette opplegget, sier daglig leder Mariann Karlsen fra Sarpsborg Næringsforening.

Test av elsykkel på INSPIRIA

Ble med på kick-off

Innimellom kaffe, ingefær-shots, smoothie og påsmurte rundstykker, fikk deltakerne en gjennomgang av hva HjemJobbHjem-tilbudet går ut på. De fikk også et spesialtilbud, og muligheten til å bli med på en «Challenge». (kontakt hjh@inspiria.no eller Martine hvis du også ble nysgjerrig!) 

Etter innlegg fra Sarpsborg Næringsforening, HjemJobbHjem Nedre Glomma og OK Viken (opplæringskontoret for lærlinger) i den store salen, var det klart for teambuilding-aktiviteter. Her fikk representanter fra det lokale næringslivet prøve seg på alt fra elsykling på idealtid og Marshmallow-og-spaghetti-tårn-bygging til quiz etter en reise til verdensrommet i INSPIRIAs planetarium.

Vinnerne av konkurransen vant flotte sykkelhjelmer.

– Vi så mange smil og fornøyde ansikter her i dag, og det er moro for oss også å komme så tett på næringslivet. Det er som gjør arbeidet med HjemJobbHjem så gøy – at vi har rom til å skreddersy et tilbud for hver medlemsbedrift etter behov, at vi sammen kan få til noe bra, sier prosjektleder Martine Bjørnstad i HjemJobbHjem Nedre Glomma.

– Og at Mariann, som kjenner næringslivet i Sarpsborg bedre enn de fleste, gir tommel opp til det vi driver med, er ekstra gøy. Det er en stor fjær i hatten, og tyder på at HjemJobbHjem har en viktig rolle å spille innenfor grønn mobilitet, avslutter hun.