Arrangerte sykkelarrangement for sine ansatte: – HjemJobbHjem har gjort oss mer motivert

Lokalkontorene til Sparebank 1 Østfold Akershus i Sarpsborg og Fredrikstad har lenge ønsket å styrke lagfølelsen på tvers av byene. En fredag i mars fikk sparebanken hjelp fra HjemJobbHjem til å arrangere en teambulding-aktivitet de sent vil glemme.

– Vi håper at dette kan være med å styrke oss både som lag på tvers, men også mellom hver enkel kollega. Kanskje kan dette være med å øke interessen for å være fysisk aktive framover, sier finansrådgiver i Sparebank 1 Østfold Akershus, Therese Asklien.

Sammen med en stor gruppe kolleger fra Nedre Glomma fikk Sparebank 1 Østfold Akershus hjelp fra HjemJobbHjem til å arrangere en sykkeltur fra Sarpsborg til Fredrikstad på elsykkel en fredag i mars. Sparebanken ble sponset av HjemJobbHjem for at hver enkelt skulle få seg en sykkeljakke til turen. I tillegg var HjemJobbHjem-gjengen på plass for å arrangere morsomme aktiviteter og for å motivere.

Lokalbanksjef i Sarpsborg, Per Bjørnar Wiig, er sikker på at sykkelturen vil ha et stort utbytte for alle som deltok.

– Denne turen har vært en fantastisk mulighet til å vise Glommastien som turområde og sykkelsti. Det at vi får knyttet kontakter på tvers av byene er kult. I tillegg bringer det med seg mange helsefordeler og smil blant oss.

Lokalbanken i Nedre Glomma har vært en HjemJobbHjem-bedrift siden høsten 2022.

– Vi har blitt mer motiverte til å gjøre ting som dette på grunn av HjemJobbHjem. Samarbeidet har vært helt fantastisk, og rådgiverne vi har vært i kontakt med har vært så hyggelige og serviceinnstilte, forteller Wiig.