HjemJobbHjem stilte med sykler da FFK-spillerne skulle styrke lagmoralen

Lørdag morgen var fotballspillerne til Fredrikstad FK samlet utenfor stadion, men lite visste laget hva som skulle vente dem det neste døgnet. Klubben hadde nemlig planlagt en 33 timer lang teambuilding-dag for å styrke lagmoralen før en spennende høstsesong i OBOS-ligaen.

Etter en liten sommerferie sparker snart høstsesongen i gang for FFK og resten av OBOS-ligaen. Laget fra plankebyen kjemper i toppen av tabellen, og for å forberede spillerne på det som venter de neste månedene ville trenerteamet overraske spillerne med en spesiell og fysisk krevende teambuilding-dag.

Lørdag morgen måtte samtlige spillere levere fra seg mobiltelefonen, og tilbake fikk gjengen kart, kompass og mat som skulle dekke for turen.

De neste 33 timene skulle FFK-spillerne gå flere kilometer med tunge sekker, bære kanoer, sette kamp og lage mat og sykle flere mil på elsykler som HjemJobbHjem hadde lånt laget den dagen.

– Det har vært en utfordrende og givenende dag. Vi har syklet fra Tangen og helt ut til Støtvig Hotel sammen med flotte folk og bra sykler, smiler FFK-spiller Simen Rafn.