Kampanjetilbud på bussbilletter i Nedre glomma

Fram til over påske blir det enda billigere å reise med buss i Sarpsborg og Fredrikstad. I forbindelse med åpningen av den nye bomringen i Nedre Glomma, vil alle kunne sikre seg rimelige bussbilletter i kampanjeperioden. 

Nedre Glomma-regionen fortsetter å tilby noen av landets laveste priser på bussbilletter, og nå blir prisen på periodebillett kraftig redusert fra 400 til 100 kroner. Du kan kjøpe periodebillett når det skulle passe deg, og skaffer du deg 30-dagers billett i slutten av kampanjeperioden kan du busse billig langt etter påske.

I Fredrikstad og Sarpsborg koster en enkeltbillett for voksne vanligvis 30 kroner, men i kampanjeperioden blir den nedjustert til kun 10 kroner. Tilbudet gjelder for alle som ferdes i Nedre Glomma.

Billetter kjøpes i appene ØstfoldBillett, Vy eller Entur eller på bussen.

Les mer om kampanjen her!

PS! Medlemsbedrifter i HjemJobbHjem vil fortsatt få tilgang på GOD rabatt på periodebilletter etter kampanjeslutt. Vi håper dere som HjemJobbHjem-medlemmer benytter anledningen til å spare gode kroner og opparbeide et godt forhold til å reise med buss. Etter påske vil periodebillett på buss koste 200 kroner igjen for ansatte i HjemJobbHjem-bedrifter – over 50 % rabatt på ordinær pris. Les mer her!