Her får du hjelp med bussbilletten din

Er du bedriftskoordinator finner du mer informasjon lenger ned på denne siden.

Hvis du skulle få problemer med din bussbillett, så er vi tilgjengelig til å hjelpe deg. På denne siden har vi publisert en kort video og skrevet noe punkter du kan se på for å faste ned rabattert bussbillett på riktig måte.

1. Last ned ØstfoldBillett

ØstfoldBillett-appen er tilgjengelig i Apple App Store og Google Play Store.

2. Logg deg inn

Gå inn på «innstillinger» og legg inn telefonnummeret ditt og andre opplysninger slik at det passer med det som er registrert hos HjemJobbHjem Nedre Glomma.

3. Koble til telefonnummeret ditt

Trykk på telefonnummeret ditt og velg «Koble sammen appen og telefonnummeret». Neste gang du åpner appen skal det dukke opp et eget valg med «HjemJobbHjem» i samme meny som også må hukes av.

4. Nå kan du kjøpe rabattert periodebillett

På startsiden i appen vil det nå vises et eget valg kalt «HjemJobbHjem Nedre Glomma». Her velger du den billetten du ønsker deg og deretter bekrefter kjøpet ditt.
 

Ofte stilte spørsmål

1. Jeg har kjøpt rabattert billett, men den ligger ikke i appen?

Da anbefaler vi at du avinstallerer ØstfoldBillett-appen og laster den inn på nytt. Din informasjon ligger bør ligge lagret i innstillingene. OBS! Billetten er synlig på første side etter at du har trykket på den grønne knappen med "ny billett".

2. Jeg har ikke fått SMS om bussbillett?

Hør med din bedrifts hjemjobbhjem-kontaktperson om du er blitt lagt inn i vårt system. Dobbeltsjekk at epost/telefonnummer er skrevet riktig.

3. HjemJobbHjem kommer ikke opp som alternativ på verken innlogging eller billettkjøp?

Hvis du har brukt østfoldbillett-appen før du ble medlem må du mest sannsynlig avinstallere appen for å deretter laste den ned på nytt. Billetter du hadde fra før vil fortsatt være tilgjengelig så lenge du logger inn på nytt med samme telefonnummer som tidligere.

4. Kan jeg få tilgang på rabatterte bussbilletter uten smarttelefon?

Dessverre er billetten kun tilgjengelig via ØstfoldBillett-appen.

 

For bedriftskoordinator:

1. Jeg får opp «invalid token» når jeg prøver å lage profil på Skynet?

Forsøk å gå direkte til skynet.no. logg inn med telefon/epost og klikk på «glemt passord». Du vil da få tilsendt ny link for å opprette nytt passord.

Se en mer beskrivende forklaring i videoen i høyre fane.

2. Jeg får ikke logget på selv om jeg har opprettet nytt passord?

Sørg for at du velger telefonnummer som påloggingsmetode på skynet. Fungerer det fortsatt ikke kan du forsøke å slette logg/informasjonskapsler, og eventuelt vente et døgn før du prøver igjen.

 

Andre spørsmål:

1. Er rabattert bussbillett skattepliktig?

Kjøp av rabatterte bussbilletter gjennom HjemJobbHjem ansees som en naturalytelse, eller frynsegode, som man som ansatt får gjennom arbeidsgiver på lik linje med eventuelle andre frynsegoder, som kan være skattepliktige. Den skattepliktige verdien verdsettes i så fall til differansen mellom veiledende pris på billetten og prisen man som ansatt betaler. For bussbilletten som nå koster 200 kroner for 30 dager, vil dette bety at man kan måtte skatte av rabatten som er på 200 kroner. Den enkelte ansatte har ansvar for å rapportere denne fordelen som skattepliktig inntekt i a-meldingen.

Viktig: Naturalytelser er imidlertid skattefrie så lenge den totale verdien av mottatte naturalytelser ikke overstiger 5 000 kr. i løpet av et inntektsår. Denne beløpsgrensen gjelder samlet for naturalytelser fra både egen arbeidsgiver og tredjeparter (slik som HjemJobbHjem). Det er altså kun i tilfeller hvor naturalytelsene gjennom HjemJobbHjem, sammen med andre naturalytelser, overstiger 5 000 kr. at disse skal beskattes.
 

2. Jeg har gjennomført den siste oppdateringen i appen, men jeg finner ikke knappen for å koble appen og telefonnummeret mitt?

Etter at den seneste oppdateringen på HJH-appen er gjort, så har denne knappen lagt seg nederst på siden. Bare scroll ned, så finner du den.

Har du fortsatt ikke funnet løsningen på problemet ditt, så kan du sende oss en beskjed i skjemaet vårt under:

FOR KOORDINATORER: SLIK LASTER DU OPP ANSATTE I SKYNET

 

Slik kjøper du periodebillett i ØstfoldBillett-appen