Buss rundt i Sarpsborg og Fredrikstad med rabattert periodebillett

Østfold Kollektivtrafikk vil fortsette å tilby medlemsbedrifter i HjemJobbHjem rimelige periodebilletter i Sarpsborg og Fredrikstad, og utover høsten vil prisene reduseres på billetter kjøpt i appen Østfoldbillett.

Nye priser for 30 dagers periodebillett for ansatte i HjemJobbHjem-bedrifter gjelder allerede fra 1. oktober, og er følgende:

  • HjemJobbHjem Nedre Glomma-billett: 200 kroner (ordinær pris: 420 kroner)
  • HjemJobbHjem Østfold-billett: 600 kroner (ordinær pris: 840 kroner)

Bussbilletten aktiveres mot ditt telefonnummer i appen Østfoldbillett.

(Ps! Hvis du jobber i en HjemJobbHjem-bedrift, men ikke har fått tilgang til appen kan du ta kontakt med din koordinator for å bli lastet opp i vårt system. Da vil alle dine personlige tilbud bli aktivert)

Hvorfor bør du bli medlem i HjemJobbHjem?

Som ansatt i en HjemJobbHjem-bedrift kan du kjøpe en ekstra billig periodebillett i Nedre Glomma (Sarpsborg og Fredrikstad) eller i hele Østfold. Dette er et klapp på skulderen til ansatte som velger grønne reisemåter i arbeidstiden og privat. HjemJobbHjem-billetten kan være gunstig å ha.
For eksempel kan det være mye å spare på å ta bussen i perioder der drivstoffprisene løper løpsk, eller la bilen stå de gangene du ikke vil punge ut for betalt parkering i sentrum. Man skal heller ikke snakke ned frihetsfølelsen det gir av å velge buss til ulike arrangementer og gjøremål der det er upraktisk å kjøre bil.

Visste du at ...

... det i gjennomsnittet koster over 104 000 kroner å eie en mellomklassebil i året, og da er ikke parkering og bompenger tatt med i beregningen). 
Bilkostnader - oversikt (smartepenger.no)

... ved å sykle eller kjøre buss fremfor å kjøre bil sparer samfunnet 25 kroner per tur. 
Så mye sparer du på å sykle til jobben - DNB Nyheter

I Nedre Glomma er gjennomsnittlig utslipp av CO2e på 3.7k CO2e.

Ved å kjøre buss fremfor bil ...

  • Får du økonomisk frihet
  • Står i mindre kø
  • Bidrar til mindre utslipp av CO2
  • Får du frisk luft når du går til og fra bussen