Stakk av med seieren i høstkampanjen til Sykle til jobben-aksjonen

I oktober har hele 69 medlemsbedrifter i HjemJobbHjem kjempet og motivert hverandre i Sykle til jobben-aksjonens høstkampanje. I hard konkurranse var det Fredrikstad-bedriften Denofa AS og Sarpsborg kommune kompetansesenter rus og psykisk helse som ble de store vinnerne.

Denofa AS var den bedriften som fikk flest poeng totalt, mens Sarpsborg kommune virksomhet Kompetansesenter rus og psykisk helse fikk flest poeng per deltaker.

Tirsdag formiddag var teamet til HjemJobbHjem for å overraske vinnerne som holder til på Øra i Fredrikstad. Der fikk de ansatte to fruktkurver stappet med godsaker, og en valgfri reisevanefordel som bedrifter kan benytte seg av ved en senere anledning.

Stolt HjemJobbHjem-bedrift

– Vi har mange ansatte som er aktive gjennom hele året, enten ved å gå eller sykle til jobb – eller ved andre aktiviteter utenom arbeidstid. Eksempelvis har vi ansatte som sykler fra Torsnes og Grålum nesten hver dag, det er imponerende! Ved å bli med på denne konkurransen får alle litt ekstra motivasjon, og vi får også «vekket» litt konkurranseinstinktet hos flere, forteller HR-sjef Henriette Skari-Hansen til bedriftens hjemmeside.

De 17 deltakerne fra Denofa har til sammen syklet eller gått hele 3 039 kilometer i løpet av konkurransen – en avstand tilsvarende Fredrikstad – Alicante (Spania).

HjemJobbHjem er en mobilitetsordning for bedrifter i Nedre Glomma-regionen. Prosjektetet driftes av INSPIRIA science center, og eies av Bypakke Nedre Glomma.

– Denofa er en HjemJobbHjem-bedrift, og vi synes det er positivt at de ansatte bruker dette som motivasjon for å få litt frisk luft og litt bevegelse midt i arbeidsdagen for å klarne tankene. Flere har gått en liten tur med kollegaer etter lunsj for å sanke poeng – dette bidrar også til økt trivsel og samhold blant de ansatte, legger Skari-Hansen til.

Flinke kommuneansatte

Senere samme uke fikk også tre ansatte i Sarpsborg kommune sin velfortjente hyllest. Tina Mørk, Torgrim Vågan og Kari Jasinski fra Sarpsborg kommune: Kompetansesenter rus og psykisk helse viste alle stor innsats under Sykle til jobben-aksjonens høstkampanje, og fikk flest poeng per deltaker blant HJH-medlemsbedriftene. 

Les hele saken her!

Kamyar Ahmadi fra HjemJobbHjem gleder seg over at så mange medlemsbedrifter har deltatt i kampanjen, og håper at flere nå kan holde på de gode reisevanene selv om konkurransen er over.

– Det har vært en imponerende innsats som har blitt lagt ned i hele oktober, og gratulerer til Denofa og de ansatte i Sarpsborg kommune som stakk av med seieren. Vi ser det både i høstkampanjen og i Sykle til jobben-aksjonen på forsommeren at dette er noe medlemsbedriftene liker å delta på. Det er veldig gøy å følge. Kampanjen er et fint ekstratilbud ved siden av medlemsfordelene man får resten av året, smiler Ahmadi.