Nå blir det enda billigere å kjøre buss med HjemJobbHjem – reis rundt i Sarpsborg og Fredrikstad for bare 200 kroner i måneden!

Gjennom HjemJobbHjem får ansatte rabatt på 30 dagers bussbilletter i Nedre Glomma og Østfold. Fra 1. oktober økes denne rabatten ytterligere, slik at det nå blir enda billigere for ansatte i HjemJobbHjem-bedrifter å reise med buss.

Fra 1. oktober til 31. desember 2024 gjelder følgende nye priser for 30 dagers bussbilletter for ansatte i HjemJobbHjem-bedrifter:

  • HjemJobbHjem Nedre Glomma-billett: 200 kroner (ordinær pris: 400 kroner)
  • HjemJobbHjem Østfold-billett: 600 kroner (ordinær pris: 800 kroner)

– Vi er glade for å kunne fortsette med ordningen som gir medlemsbedriftene våre tilgang på rimelige bussbilletter. Pris på bussbillett er for mange avgjørende om man skal la bilen stå hjemme, og vi mener dette er et veldig godt tilbud. Nå håper vi at så mange som mulig benytter seg av denne kampanjen, smiler prosjektleder for HjemJobbHjem, Martine Bjørnstad.

Hvordan få tilgang til de rabatterte billettene:

  • For å få tilgang til de rabatterte billettene, må du som ansatt være registrert i bussbillettsystemet. Om du ikke er registrert, må du kontakte HjemJobbHjem-koordinator i din bedrift.
  • Når du er registrert, kan ønsket billett kjøpes i ØstfoldBillett-appen. Se fremgangsmåte for hvordan du kjøper billett i appen her!
  • Tips: Har du installert appen fra før, er det lurt å slette den og installere den på nytt for å få tilgang til billettene.