Flink trio fra Sarpsborg kommune gikk helt til topps

Tina Mørk, Torgrim Vågan og Kari Jasinski fra Sarpsborg kommune: Kompetansesenter rus og psykisk helse har vist stor innsats under Sykle til jobben-aksjonens høstkampanje. 

Aktivitetskampanjen har vært arrangert i hele oktober, og totalt har 69 medlemsbedrifter fra HjemJobbHjem deltatt. Hensikten med høstkampanjen er å fremme aktive reiseveier til jobb og god helse gjennom konkurranser og lagarbeid på arbeidsplassene. For hver gang man gjør noe aktivt som å gå og sykle får man poeng. 

Under hele høstkampanjen har trioen Tina, Torgrim og Kari fra Sarpsborg kommune vært aktive til og fra jobb og i fritiden. Faktisk så aktive at de fikk flest poeng per deltaker blant alle medlemsbedriftene til HjemJobbHjem.

Torsdag morgen var gjengen innom INSPIRIA science center for å få sine velfortjente gratulasjoner og premier. 

Kamyar Ahmadi fra HjemJobbHjem gleder seg over at så mange medlemsbedrifter har deltatt i kampanjen, og håper at flere nå kan holde på de gode reisevanene selv om konkurransen er over.

– Det har vært en imponerende innsats som har blitt lagt ned i hele oktober, og gratulerer til Denofa og de ansatte i Sarpsborg kommune som stakk av med seieren. Vi ser det både i høstkampanjen og i Sykle til jobben-aksjonen på forsommeren at dette er noe medlemsbedriftene liker å delta på. Det er veldig gøy å følge, forteller Ahmadi.

Tidligere den samme uka var teamet i HjemJobbHjem på besøk hos Denofa AS i Fredrikstad som var den bedriften som fikk flest poeng totalt per bedrift.

Les hele saken her!

HjemJobbHjem er en mobilitetsordning for bedrifter i Nedre Glomma-regionen. Prosjektetet driftes av INSPIRIA science center, og eies av Bypakke Nedre Glomma.