Fordeler for DEG SOM ER ansatt I EN MEDLEMSBEDRIFT

Fordeler kommer i mange former. For deg som er ansatt i en HjemJobbHjem-bedrift er disse reisevanefordelene knyttet til blant annet bedre helse, mer frihet, samhold og trivsel samt følelsen av å faktisk bidra til færre utslipp som skader miljøet vårt.

Hver medlemsbedrift kan velge ulike tiltak for å motivere flere av sine ansatte til å endre reisevanene sine og la bilen stå litt oftere. Det kan eksempelvis være lån av elsykler eller elsparkesykler, sykkelservice, hjelp til å legge om til piggdekk på sykkelen, eller rimelig leasing- eller kjøp av ny elsykkel.

Andre eksempler på reisevanefordeler fra HjemJobbHjem Nedre Glomma er at du som ansatt delta på kule aktiviteter som motiverer til å endre reisevanene. Det være seg alt fra sykleglededag, kick-off eller et inspirerende helseforedrag om hvor lite aktivitet som egentlig skal til for å få en betydelig helsegevinst.

Alle ansatte får i tillegg tilbud om å kjøpe «HjemJobbHjem-billetten», som er en månedsbillett til redusert pris fra Østfold kollektivtrafikk. Den gjelder enten i hele Østfold eller i Nedre Glomma, avhengig av hva slags billett du velger.

Som ansatt i en HjemJobbHjem-bedrift får du også anledning til å delta i eksklusive konkurranser med flotte premier.

Ekstra populært er det at deltakelse i Sykle til Jobben er gratis! HjemJobbHjem refunderer kontingenten for medlemsbedriftene som ønsker å være med på denne motiverende sykkelaksjonen.