Lån og test elsykkel som medlemsbedrift i HjemJobbHjem – helt gratis!

Lurer du på om du skal gå til innkjøp av en elsykkel, men er litt usikker på om dette er noe for deg? I HjemJobbHjem er medlemsfordelene mange. Blant annet låner vi ut våre elsykler til bedrifter som ønsker å teste dette i en periode.

Alle om har syklet litt på elsykkel vet at bakker går som en lek, og at man kommer frem både raskt, miljøvennlig og uten å svette en dråpe. For å gi så mange som mulig denne opplevelsen får man som medlemsbedrift i HjemJobbHjem tilgang til å låne elsykler og elsparkesykler i en periode, slik at dette kan testes som et mulig framkomstmiddel til og fra jobben.

I HjemJobbHjem besitter vi tre store containere som er stappet med elsykler og elsparkesykler. Disse leverer vi ut til medlemsbedriftene våre for at dere skal få teste. For å få tilgang til dette er det viktig at dere fyller ut en reisevaneundersøkelse.

Hva er reisevaneundersøkelsen?

En gang i året gjennomfører HjemJobbHjem en reisevaneundersøkelse blant alle ansatte i medlemsbedriftene. Den inneholder 28 spørsmål om reisevaner, holdninger og bakgrunnsvariabler. Da kan vi i HjemJobbHjem se hvilke bedrifter som har størst behov for testing av elsykler og elsparkesykler, så tar vi kontakt for å høre om dette er noe din bedrift ønsker å teste. Svarene fra reisevaneundersøkelsen blir vurdert fortløpende. Ta kontakt med din HjemJobbHjem-koordinator for mer informasjon.

Les mer om medlemsfordelene i HjemJobbHjem her!