rabatter på kjøp og leasing av sykler og elsparkesykler

HjemJobbHjem har et samarbeid med sykkelforhandlerne DBS og Nstore. Det betyr at medlemsbedriftene våre kan få kjempegode rabatter ved kjøp eller leasing av sykler og elsparkesykler.

I HjemJobbHjem jobber vi stadig for at våre medlemsbedrifter skal få så mange fordeler som mulig. Både for at det skal bli lettere for hver enkelt å endre reisevaner, men også for å vise vår takknemlighet for jobben dere legger ned.

Sykkelleverandørene Nstore og DBS har et stort utvalg av sykler, elsykler og elsparkesykler, og sammen med HjemJobbHjem ønsker vi å tilby rabatter ved kjøp eller leasing av sykler og elsparkesykler.

Husk at arbeidsplassen din må være en medlemsbedrift i HjemJobbHjem. Når du har funnet deg en sykkel eller sparkesykkel du kunne tenke deg, så tar du kontakt med din HJH-koordinator.  

Se utvalget på elsykler og elsparkesykler her:

(NB! Priser og utvalg vil variere, men med rabatt får du 20-25% avslag på listepris. Gå inn på dbs.no for å finne ditt ønskede kjøp (brukernavn og passord får du fra din HJH-koordinator). Inkludert i pris følger en service, og en serviceavtale med Sykkelstasjonen ved garanti og reklamasjon. DBS tilbyr også leasing av sykler til minimum 10 av gangen. Her følger det med samme serviceavtale som ved kjøp, og sykler blir levert kostnadsfritt til deres bedrift. HjemJobbHjem hjelper medlemsbedrifter med å komme i kontakt med DBS for signering av leasingavtale)

(NB! Bestilling av sykler eller sparkesykler sendes via HjemJobbHjem, dette gjelder både kjøp og leasing. For bedrifter som ønsker en leasingavtale må bestillingen være på minst kr. 5.000. Det følger med en serviceavtale med Pedalen ved garanti og reklamasjon)