Inspirerende Seminar med HJH-ambassadørerene og Erik Thorstvedt

Mandag 6. mai inviterte HjemJobbHjem til en spennende og innholdsrik dag for alle ambassadørene i HJH-nettverket. Det ble en inspirerende dag med tidligere fotballspiller og TV-personlighet Erik Thorstvedt på Fredrikstad stadion og INSPIRIA science center.

– Det å kunne kommunisere og motivere sine kolleger i en hektisk arbeidshverdag kan være utfordrende, og derfor ønsket vi å samle alle våre flinke ambassadører for å kunne spille hverandre gode. Det du kan utrette som kontaktperson skal oppleves som meningsfylt både for deg og arbeidsplassen din, forteller prosjektleder i HjemJobbHjem, Martine Bjørnstad.

Mandag morgen hadde flere møtt opp på Fredrikstad stadion for dagens første økt med HjemJobbHjem, Bypakke Nedre Glomma og arrangementets store trekkplaster, Erik Thorstvedt.

Det ble en dag fylt med motivasjonsforedrag, informasjon om ambassadør-rollen i HJH, aktiviteter, gruppeoppgaver og gratis lunsj. Senere på dagen ble det samme opplegget gjennomført for alle ambassadørene i Sarpsborg på INSPIRIA science center.

– HjemJobbHjem er en fantastisk ordning som krysser av så mange bokser. Her tenker man både på folkehelse, økonomi, klima og mye mer. Det er en fantastisk jobb som gjøres i Nedre Glomma, både fra medlemsbedriftene og alle som jobber med HjemJobbHjem, forteller Erik Thorstvedt.

Etter seminaret var det mange gode tilbakemeldinger fra HJH-ambassadørene som hadde deltatt.

– Det var inspirerende og motiverende. Det ga noen verktøy man kunne ta med tilbake for å engasjere medarbeiderene våre. Vi er en "sucker" for konkurranser, så stafettpinnen har begynt å vandre allerede.

– Flott dag. Satt mest pris på å prate med andre i samme rolle. Var nyttig å høre hva de gjorde. Flott hvis dere kan arrangere flere slik dager - det trenger ikke å være noen high profile foredragsholdere, selv om det var veldig bra å høre Erik denne gangen.

– Veldig inspirerende. Er veldig ny i dette på grunn av bytting av jobb. Det var lærerikt og et spennende tema med å tenke nytt i forhold til komme ut av komfortsone og tenke grønnere. Hyggelig atmosfære og fine folk som instruerte og fine lokaler. Hyggelig med lunsj og konkurranse til slutt, og treffe andre ambassadører var veldig fint.