Fra venstre: Dennis Lund, Thor Erling Gulbrandsen og Gunnar Rønningen.

Fra venstre: Dennis Lund, Thor Erling Gulbrandsen og Gunnar Rønningen.

Møtte opp på Værste med kaffe, vafler og god musikk – årets piggdekkaksjon ble en suksess

I hele høst har HjemJobbHjem vært ute for å motivere og inspirere folk til å bruke mer sykkel og buss i hverdagen sin. Mandag fikk flere bedrifter på Værste i Fredrikstad besøk.

– Det er alltid hyggelig å møte folk. Vi er her for å fortelle mer om HjemJobbHjem, og at dette er bra for helsa og miljøet, smiler Thor Erling Gulbrandsen fra HjemJobbHjem.

Under årets piggdekkaksjon reiser han rundt i Sarpsborg og Fredrikstad sammen med gode kolleger for å hjelpe HJH-medlemmer med å opprettholde gode reisevaner i vinter. Det betyr blant annet omlegging til piggdekk på sykler, og mandag formiddag fikk Værste i Fredrikstad besøk.

– Vi er mye ute slik vi er i dag. De som har tid kan komme ned til plassen vår for å slå av en prat og ta en kaffekopp og vaffel, men vi reiser også rundt til bedriftene for å fortelle mer om hva vi driver med. Vi har vel hatt nærmere 30 personer innom her i dag, mens vi har besøkt over 60 ansatte inne på diverse kontorplasser. Dette er et skikkelig bra opplegg, forteller Gulbrandsen.

Medlemsbedrifter av HJH får en rekke fordeler i løpet av året, og før vintersesongen starter for fullt får alle tilbud om gratis dekkskift før det blir ordentlig glatt og kaldt ute. Tilbudet leveres gjennom Sykkelstasjonen og Pedalen i Fredrikstad.

Les mer om fordelene til HjemJobbHjem her!

På HJH-plassen på Værste kunne også de som ikke er medlemmer møte opp. Det var også arrangert konkurranser med fine premier.

– Vi merker at mange som ser oss er nysgjerrige og lurer på hva vi driver med. Vi har allerede fått en muntlig avtale med en ny bedrift i dag, og flere håper vi tar kontakt med deres arbeidsplass senere, sier Gulbrandsen.

Lillan Just-Larsen er markedssjef i Værste AS. Hun skryter av opplegget som HJH kommer med, og forteller at bedriften ønsker å tilrettelegge for at ansatte skal reise mer miljøvennlig. Selv har Værste AS vært medlem av HJH i 1,5 år.

– Vi leier ut området til mange bedrifter, og ønsker å tilrettelegge for dem. Det har vært et kjempefint opplegg med et skikkelig apparat fra HJH.  Vi er veldig fornøyd, forteller markedssjefen.

Kaffe og vaffel var populært.

Kaffe og vaffel var populært.

På Værste i Fredrikstad holder mange bedrifter til.

På Værste i Fredrikstad holder mange bedrifter til.

Nærmere 30 personer var innom HJH-plassen mandag formiddag.

Nærmere 30 personer var innom HJH-plassen mandag formiddag.