Stor interesse for å sykle på piggdekk i vinter

Årets piggdekkaksjon er avsluttet, og flere titalls fornøyde HjemJobbHjem-ere har fått «lagt om til vinterdekk» på syklene sine.

 

Tanken på å sykle om vinteren er fortsatt fremmed for mange, men de som gjør det, elsker det! Vintersykling er nemlig kjempegøy, og det er enklere enn du kanskje skulle tro så lenge du sørger for å bruke skikkelige piggdekk.

Som ansatt i en HjemJobbHjem-bedrift fikk du – i tillegg til gratis omlegging – også rabatterte piggdekk gjennom årets piggdekkaksjon. Det ga veldig god respons:

– Gjennom piggdekkaksjonen har vi senket terskelen for alle HjemJobbHjem-ere som ønsker å prøve vintersykling. At hele 50 stykker har benyttet seg av tilbudet i år er vi veldig godt fornøyde med, forteller prosjektleder Christopher Leiknes i HjemJobbHjem Nedre Glomma.

De siste årene har det vært større interesse for vintersykling, og derfor har HjemJobbHjem hatt et ønske å legge spesielt godt til rette for at ansatte skal sykle trygt til og fra jobb, også på vinteren.

Gratis omlegging til piggdekk tilbys gjennom andre kanaler, mens ansatte i HjemJobbHjem-bedrifter i Nedre Glomma i tillegg fikk 500 kroner i rabatt på valgfrie piggdekk hos Sykkelstasjonen eller Pedalen.

– Alle som har prøvd å sykle i snø eller slaps vet at det kjennes litt ekstra tøft og morsomt. Men ettersom du får så godt feste med piggdekk, er det egentlig ikke noe farligere eller vanskelige enn normalt. Bare husk å bruk hjelm og at det er påbudt med lys foran og bak, avslutter Leiknes.

Lyst til å prøve HjemJobbHjem? Meld på din bedrift her »