Sykle til jobben starter 3. mai – meld dere på Gratis i dag!

Kjernen i HjemJobbHjem er å få folk flest til å endre reisevaner på en oppmuntrende og inspirerende måte. Sykle til jobben-aksjonen har i flere år gått i bresjen for noe av det samme, med fokus på sykling og det og være i aktivitet. Med Bedriftsidretten som en av våre samarbeidspartnere i Nedre Glomma, har HjemJobbHjem besluttet å inkludere gratis påmelding til Sykle til jobben 2021 «som en del av pakka»:

Medlemmer av HjemJobbHjem Nedre Glomma som har fullført reisevaneundersøkelsen får delta GRATIS!

Lurer du på hvordan du melder deg på? Se video til høyre! Sykle til jobben er den perfekte aktivitet for å komme i gang, og kan kombineres med de øvrige tilbudene til HjemJobbHjem på en god måte. For eksempel kan dere bestille gratis sykkelservice på arbeidsplassen i forkant, eller bruke Sykle til jobben for å la de ansatte teste elsykler. LES OM SYKLE TIL JOBBEN-AKSJONEN HER! I en tid hvor mange fortsatt må jobbe fra hjemmekontor, er det viktigere enn noen gang å legge inn noe fysisk aktivitet og frisk luft i løpet av arbeidsdagen. Gi de ansatte et påskudd for å bare sykle seg en tur hver dag. Konkurranseelementet i Sykle i jobben kan motivere noen litt ekstra.

GRATIS PÅMELDING OG PREMIER:

  • HjemJobbHjem dekker påmeldingskostnadene.
  • Ukentlige utfordringer og spennende aktiviteter. Det vil bli kåret en vinner hver uke som premieres av Hjemjobbhjem.


TIPS EN VENN! 
Kjenner du noen som «uansett skal være med på Sykle til jobben»? Tips dem gjerne om at de i praksis får dekket medlemsavgiften på 10 kroner per ansatt i måneden ved å bli medlem i HjemJobbHjem Nedre Glomma. (Og at denne ordningen naturligvis inkluderer veldig mange andre reisevanegoder i tillegg til Sykle til jobben-aksjonen)