Inviterer barnefamilier til en morsom dag på Værste

Søndag 27. august inviteres store og små til gratisarrangementet «A Walk in the Park» på Værste i Fredrikstad. Det blir en dag fylt med leker, morsomme aktiviteter og god underholdning for de minste.

«A Walk in the Park» er et lavterskeltilbud for småbarnsfamilier i hele Norge, og søndag 27. august er det Fredrikstad sin tur til å arrangere.

Les hele programmet her!

Hensikten med arrangementet er å inkludere så mange som mulig og skape et tilbud som er gøy for hele familien. Det blir blant annet quizløype, tegnekonkurranse, show med DJ Walkie og underholdning med den kjente bjørnen «Bjørnis».

Det blir salg av mat og drikke, men dersom man ønsker å ta med seg egen matpakke og drikke, så er man hjertelig velkommen til det.

HjemJobbHjem vil være på plass med egen stand der det blant annet blir morsomme konkurranser med fine premier. Vi oppfordrer folk til å gå eller sykle til arrangementet. 

I tillegg vil M/S Ny Vigra III tilby gratis båttur mellom Tollboden i Fredrikstad og Pæddekommen i Sarpsborg for dem som ønsker å reise til arrangementet med båt. Det er lov til å ha med sykkel på båten.

Se avreisetider og book plass på båten her!

Velkommen til en morsom og hyggelig dag i parken!